“Të v aren tek Sheshi Skënderbej!”/ DaIin fotot! Ja kush janë pronarët e ‘Jeta Osh Qef’

“Të v aren tek Sheshi Skënderbej!”/ DaIin fotot! Ja kush janë pronarët e ‘Jeta Osh Qef’

Një ngj arje e rende u regjistrua ditën e djeshme në Divjakë, ku shtetasi me inicialet S.M, 36-vjeç nga Lushnja ab.u.zoi me vjehrrën e nënës së tij.

Fotot e 89-vjeçares të publikuara nga JOQ, por pa ruajtur a nonimatin, pushtuan rrjetin, ndërsa të shumtë ishin ata që e d.ë.nuan këtë a kt.

Por kush janë pronarët e JOQ që publikuan fotot për disa li ke më shumë?

Ilirian Blloshmi, ka publikuar dhe fotot e administratorëve të JOQ. Bëhet fjalë për Erland Dalliu, 29 vjeç dheGentian Çengeli, 39 vjeç. Sipas tij, këta ‘mostra’ përdoren nga Ilir Meta për të vënë gj.oba b izneseve. I rev.oltuar ai shkruan se duhet të va.r.en bashkë me ‘mostrën’ tjetër tek Sheshi Skënderbej, për këtë që bënë. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe