Pasi u martuan, gruaja mëson pse burri nuk “e prek”. Kur ai bënte dush ajo e pa hapur

Pasi u martuan, gruaja mëson pse burri nuk “e prek”. Kur ai bënte dush ajo e pa hapur

Çdo ditë na rastis të lexojmë apo të dëgjojmë nga një histori të ndryshme dhe në fund mbetemi të çuditur për ato që dëgjojmë dhe lexojmë.
Secili prej nesh e ka parasysh se në vende të ndryshme në botë ka kultura të ndryshme dhe asnjë vend nuk ngjason me tjetrin, sidomos kur bëhet fjalë për martesë. Videon mund ta shikoshe vetem ti duke shtypur ne r ek1amen me poshte:

Ne kishim dëgjuar shumë për kulturat, për traditat martesore dhe për mënyrat se si dy njerëz lidhen dhe respektojnë fetë e tyre, por historia e sotme i kalon të gjitha limitet. Vallë, të jenë njerëzit kaq fa natik apo kaq të fiksuar pas diçkaje?

Na lini t’ua tregojmë me detaje këtë histori që ka ç uditur të madh dhe të vogël. Një grua një ditë shkon me vrap në zyrat e forcave të rèndit, me një pamje të h allakatur dhe hyn brenda me një vrap sa mezi po merrte f rymë. Të gjithë kujtojnë se i ka ndodhur një ng jarje e rèndë por asaj i kishte ndodhur një habi e pa zakontë. Per te pare videon nga dushi shtyp ne re klamen me poshte: