Këto shenja tregojnë se burri bën s*ks edhe me dikë tjetër përveç jush, sidomos e fundit e tregon krejt zbuluar..

Këto shenja tregojnë se burri bën s*ks edhe me dikë tjetër përveç jush, sidomos e fundit e tregon krejt zbuluar…

Kur jemi të dashuruar, shpesh nuk vërejmë disa shenja që realisht janë shumë të rëndësishme për të

kuptuar gje ndjen e një çif.ti.Shpesh mendojmë se po jetojmë një histori të mrekullueshme das hurie, por në realitet ne kemi një person që nuk na do dhe nuk dëshiron të jetë me ne. Ne shohim anët pozitive edhe kur në realitet ato janë vetëm negative. pER TE PARE VIDEON SHTYP NE REK1AMEN MPOSHTE