Kështu duket sot vajza më e bukur e Prishtinës….

Kështu duket sot vajza më e bukur e Prishtinës….

Me sy të shkruar dhe të gjitha tiparet e një bukuroshe t ipike, Diellza Bunjaku për vite me radhë e ka mbajtur bindshëm epi tetin e më të bukurës së Prishtines.

Diellza Bunjaku me natyralitetin e origjinalitetin e saj, ra në sy që kur doli për herë të parë në sk enë. Ajo, shpejtë u bë një nga modelet më të angazhuara, por edhe imazhet më të pa guara në fushata të ndryshme pu blicitare. Diellza, ka vite që e ka lënë pas krahëve botën e modës, pasi po jeton jashtë vendit. Ajo, ende shkëlqen e rezaton, edhe më shumë përkrah dy vajzave të saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT