Go,det Anita Haradinaj:mos te lasht Zotii pa K,,, (Video)

Go,det Anita Haradinaj:mos te lasht Zotii pa K,,, (Video)

E pabesueshem: G odet gruaja e Ramushit, mos me lashtë Zoti pa k… Anita, është nusja më e madhe në familjen Haradinaj.Ajo ka edhe tri kunata të tjera, të cilat janë më të bukura se tjetra. Shpesh herë në media

është folur për harmonin dhe dashurin që kanë më njëra tjetrën.Por së fundmi, Anita, e cila ka qenë e ftuara e kësaj jave në intervistën e gjatë të emisionit Express Rozë, ka folur haptas për buurrin e saj, duke treguar kështu për dashurinë që ka ndaj tij dhe jeten e na tes.Per me shum ndiqeni videon duke…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn