“FUNDl i Botës!”/ Ndodh fenomi i rraIIë në Turqi, zona e Ankarasë përfshihet nga erëra të forta

“FUNDl i Botës!”/ Ndodh fenomi i rraIIë në Turqi, zona e Ankarasë përfshihet nga erëra të forta

Sipas fotove të publikuara nga mediat vendase një erë e fortë ka p ushtuar zonën duke sjellë sasi të mëdha rërë dhe tymi, që e vila ka tm erruar banorët.

TURQI– Ditën e sotme në në lagjen Polatli të kryeqytetit turk Ankara, ka ndodhur një f enomen i çu ditshëm që ka s hokuar të gjithë Turqinë.Sipas fotove të publikuara nga mediat vendase një erë e fortë ka pu shtuar zonën duke sjellë sasi të mëdha rërë dhe tymi, që e vila ka tm erruar banorët.

Pamjet apo kaliptike, banorët i kanë cilësuar si të ngjashme me atë që ima gjinohet si fundi i botës.
Mediat kanë informuar se f urtuna e rërës pu shtoi të gjithë zonën duke shk aktuar edhe dë me të vogla materiale tek banesat dhe b izneset.

Sakaq, Instituti Meteorologjik i Ankarasë njoftoi se gjithçka ndodhi për shk ak të një fu rtune të papritur ere duke paralajmëruar se mund të ndiqet nga sh ira të fuqishëm.

Deri më tani fatëmirë siht nuk është ra portuar për vi ktima apo të lë nduar.