“FUNDl i Botës!”/ Ndodh fe nomi i rraIIë në Turqi, zona e Ankarasë përfshihet nga er ëra të forta (Pamjet apokaIiptike)

“FUNDl i Botës!”/ Ndodh fe nomi i rraIIë në Turqi, zona e Ankarasë përfshihet nga erë ra të forta (Pamjet apokaIiptike)

Sipas fotove të publikuara nga mediat vendase një erë e fortë ka pu shtuar zonën duke sjellë sasi të mëdha rërë dhe tymi, që e vila ka tm erruar banorët.

TURQI– Ditën e sotme në në lagjen Polatli të kryeqytetit turk Ankara, ka ndodhur një f enomen i ç uditshëm që ka sh ok uar të gjithë Turqinë.Sipas fotove të publikuara nga mediat vendase një erë e fortë ka pu shtuar zonën duke sjellë sasi të mëdha rërë dhe tymi, që e vila ka tm erruar banorët.

Pamjet apokaliptike, banorët i kanë cilësuar si të ngjashme me atë që im agjinohet si fundi i botës.
Mediat kanë informuar se f urtuna e rërës pushtoi të gjithë zonën duke shka ktuar edhe dëme të vogla materiale tek banesat dhe b izneset.

Sakaq, Instituti Meteorologjik i Ankarasë njoftoi se gjithçka ndodhi për shkak të një f urtune të papritur ere duke paralajmëruar se mund të ndiqet nga sh ira të fuqishëm.