Çfarë Po Ndodh Keshtu? Kësaj Video Rralle Kush Mund Ti Pë.Rballojë, Diçka E FRl.’KSHME…

Çfarë Po Ndodh Keshtu? Kësaj Video Rralle Kush Mund Ti Pë.Rballojë, Diçka E FRl.’KSHME…

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone …

Kësaj video rall kush mund ti për.ballo.jë, diçka e fri.ksh.me ! (Video) Një meteor që ka rë.në në Skoci duke lënë qindra njerëz të ha.bitur. Ai ka rënë në zonën mes Invernesit dhe Edinburgut duke lënë një fashë të gjatë dritë pas. Rë.nia e tij është filmuar edhe nga kalimtarë rastësisht, por au.tori.tetet nuk kanë asnjë shpjegim. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU//EKSKLUZIVE vetem ti mu ndesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe