Tragjíke: Ky është 22-vjeçari që i dha fund j etës nga Istogu!Tragjíke: Ky është 22-vjeçari që i dha fund jetës nga Istogu

Tragjíke: Ky është 22-vjeçari që i dha fund jet ës nga Istogu!

Një n gjarje e rëndë ka ndodhur në Istog , ku një 22-vjeçar i ka dhënë fund j etës.

Burimet e Kosova24, mësojnë se víktíma është Arton Citaku.

Lidhur me rastin është deklaruar edhe zëdhënësi i Pol ícisë së Kosovës, në rajonin e Pejës, Driton Rugova.

“Më 8.02 në orën 11:35 po lica është informuar se në fshatin Banjë, një person ishte pa shenja j ete, menjëherë rastit iu kanë përgjigjur njësítet r elevante dhe gjithashtu një ekip mje kësor. I v dekuri është një mashkull i lindur, më 1999. Në lidhje me r astin është njoftuar edhe p rokurori i shtetit dhe pritet të dalim me informacione të reja”, ka thënë Rugova.