Shkoi për tu zbavitur, e gjeti kjo e “zezë” Medën

Shkoi për tu zbavitur, e gjeti kjo e “zezë” Medën

Këngëtari i famshëm Meda bashkë më gruan e tij, Lulen, kanë marrë rrugën drejt një vendi e kzotik, tash e sa ditë.

Nuk dihet ende, se nga cili vend po paraqiten, por një gjë është në pah që ata po kë naqen të rrethur nën ambientin e diellit, dhe të detit, shkruan Kosovarja.

Ata nuk po reshtin duke publikuar imazhe nga më të ndryshmet, duke na bërë me dije se janë edhe në shoqërimin e mikes së tyrë më të ngushtë, Vjollca Haxhiut.

Por, jo gjithmonë z gjat e mira, pasi pas një publikimi të Lules, vërejtëm se dora e Medës ishte e mbështjellë me disa tela.

A thu ta ketë l ënduar papritur ai, ose Lulja ti ketë bërë diçka. Nuk i dihet kësaj pune