Mendoi se i kishte binjakë por u “truIIos” nga ajo çfarë i tha mjeku..

Mendoi se i kishte binjakë por u “truIIos” nga ajo çfarë i tha mjeku..

Barku i saj ishte më i madh seç duhej, por as mjekët nuk e mendon se gruaja do të sillte në jetë 5 fëmijë.

Kur u vizitova herën e parë më thanë se do bëhesha me binjak, por kush shkova për të mësuar gj ininë e tyre, më thanë se nuk pres dy fëmijë, por pesë.

Nuk e prisja, por mund të them se isha shumë e lumtur kur ma thanë”,- ka thënë gruaja.

Fëmijët e saj lindën dhe gëzojnë shëndet të plotë. Emrat e tyre janë Deniel, Michael, Alex dhe Martin.

Edhe pse gruaja ishte përgatitur vetëm për dy fëmijë ka mundur t’ia dal edhe me pesë fëmijë.