Fëmijët Po Më Pengojn Për Me Dal Me Me,shkujt Tjerë Sepse Burrin Se Kam Po Kam Nevoj Për..

Fëmijët Po Më Pengojn Për Me Dal Me Me,shkujt Tjerë Sepse Burrin Se Kam Po Kam Nevoj Për…

Sdi qfar te bëj sepse ata po me pengojn shum thot nje.Nën deri sa vendos ti shi ste fëmijët e saj për të qenë e lirë për të dalë me meshkujt.Një

nënë 23-vjeçare u kap në fl agrancë nga p olcies më,teksa t entonte që të shiste fëmijët e saj.Gruaja kishte rënë dakord që njërin nga fëmijët ta sh iste për 13 mijë euro,ndërsa kishte si qëllim që ti sh iste që të tre,fëmijë të ardhur në jetë nga lidhje të ndryshme…….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.